Covid19

Covid 19? Najnowsze informacje z Edale

ZDROWIE NASZYCH PRACOWNIKÓW, KLIENTÓW, DOSTAWCÓW I PARTNERÓW JEST SPRAWĄ NAJWYŻSZEJ WAGI.

Wraz z rozwojem globalnej sytuacji związanej z wirusem COVID-19 (?Coronavirus?), rozwija się również reakcja Edale. Stale doskonalimy i poprawiamy środki stosowane w celu ochrony dobrobytu naszych pracowników, klientów i dostawców, zwracając baczną uwagę na wytyczne dostarczone przez rząd Wielkiej Brytanii.

Po wdrożeniu wszystkich odpowiednich środków zalecanych przez rząd brytyjski wszystkie funkcje w naszej siedzibie głównej w Wielkiej Brytanii pozostają operacyjne. Nasi agenci, dystrybutorzy i partnerzy na całym świecie ciężko pracują w swoich regionach, aby kontynuować działalność i zapewnić lokalną obsługę i wsparcie w razie potrzeby.

Ciężko pracujemy z naszym zespołem i wprowadziliśmy zasady i rozwiązania awaryjne, aby utrzymać wszystko w ruchu, bezpiecznie i odpowiedzialnie teraz i w przyszłości.

Podjęliśmy następujące kroki, aby zapewnić dalszą ścisłą współpracę z Państwem:

1. Zamiast spotkań twarzą w twarz, korzystamy z usług konferencji internetowych, jak również zapewniamy demonstracje on-line i odbiór maszyn.
  2. Tylko niezbędni goście mogą odwiedzać naszą siedzibę w Wielkiej Brytanii i muszą przestrzegać ścisłych wytycznych.
  3. Nasze zespoły obsługi klienta nadal działają i chociaż wizyty na miejscu będą ograniczone, nadal dostarczamy części, zapewniamy zdalny serwis oraz serwis terenowy w Wielkiej Brytanii.
  4. Aby zapewnić ciągłość usług, wprowadziliśmy tam, gdzie było to praktyczne, możliwość pracy pracowników z domu, a dla tych w fabryce, podzieliliśmy wszystkie główne zespoły na dwie części i działają one teraz z dwóch oddzielnych i odseparowanych lokalizacji.
  5. Wdrożyliśmy wszystkie wytyczne dotyczące dystansu społecznego i wdrożyliśmy znaczące środki mające na celu zwiększenie higieny i czystości w całej placówce.

Nadal monitorujemy sytuację i stosujemy się do wskazówek rządu brytyjskiego. Jeśli chcesz zobaczyć kopię naszej polityki dotyczącej koronawirusów, prosimy o kontakt.

Będziemy Państwa informować na bieżąco, ale jeśli chcieliby Państwo w międzyczasie coś omówić, prosimy o kontakt.

Please feel free to contact us: 44 (0) 1489 569230 |info@edale.com

Zespół i ja w Edale przesyłamy Ci najlepsze życzenia i oferujemy nasze pełne wsparcie w tej trudnej sytuacji.

Pozdrawiam

James Boughton